Etenstijd!
Etenstijd!
Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten? Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel!
Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten? Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel!
De makers
De makers
Teun van de Keuken (1971) is journalist, columnist en programmamaker. Hij was het gezicht van het al jaren immens populaire tv-programma De Keuringsdienst van Waarde en presentator van het onderzoeksjournalistiek programma Pointer. Ook maakte hij de series De slag om de klerewereld en De vuilnisman. Hij is regelmatig te gast bij Jinek om zijn licht te schijnen over onderwerpen die hem na aan het hart gaan. Van zijn hand verschenen de boeken De supermarktsurvivalgids (2018), Goed volk (2017), Puur en eerlijk (2015) en Dit is geen dieetboek (2022). Samen met Gijs Groenteman maakt hij de podcast Teun & Gijs vertellen alles. Yvette van Boven (1968) is culinair schrijver, kok, illustrator en presentator. Ze schreef talloze succesvolle kookboeken – zoals Home Made, Home Sweet Home en Home Made Basics, Van Boven In Het Wild en Jaarrond – die zijn vertaald in verschillende talen. Home Made werd kookboek van het jaar en Home Made Basics werd in 2020 bekroond met het Gouden Kookboek. Daarnaast schrijft ze voor Volkskrant Magazine, Libelle en delicious.
Teun van de Keuken (1971) is journalist, columnist en programmamaker. Hij was het gezicht van het al jaren immens populaire tv-programma De Keuringsdienst van Waarde en presentator van het onderzoeksjournalistiek programma Pointer. Ook maakte hij de series De slag om de klerewereld en De vuilnisman. Hij is regelmatig te gast bij Jinek om zijn licht te schijnen over onderwerpen die hem na aan het hart gaan. Van zijn hand verschenen de boeken De supermarktsurvivalgids (2018), Goed volk (2017), Puur en eerlijk (2015) en Dit is geen dieetboek (2022). Samen met Gijs Groenteman maakt hij de podcast Teun & Gijs vertellen alles. Yvette van Boven (1968) is culinair schrijver, kok, illustrator en presentator. Ze schreef talloze succesvolle kookboeken – zoals Home Made, Home Sweet Home en Home Made Basics, Van Boven In Het Wild en Jaarrond – die zijn vertaald in verschillende talen. Home Made werd kookboek van het jaar en Home Made Basics werd in 2020 bekroond met het Gouden Kookboek. Daarnaast schrijft ze voor Volkskrant Magazine, Libelle en delicious.